Зустріч студентів спеціальності «Гірництво» із заступником директора з охорони праці ВП «Шахта «Степова»

Партнерська взаємодія стейкхолдерів та викладацького складу спеціальності 184 «Гірництво» є основою якісної підготовки фахових молодших бакалаврів та має давні традиції у коледжі.

Представники гірничих підприємств регіону часті гості у закладі освіти, адже за їх сприяння проводяться навчальні та виробничі практики, захисти дипломних проєктів, іспити; враховуються їх пропозиції щодо покращення якості теоретичної та практичної підготовки здобувачів освіти. Також вони залучаються до освітнього процесу проводячи інформаційні лекції. Окрім того зустрічаються зі студентами гірниками у неформальній обстановці і такі зустрічі вже стали традиційними.

Саме така зустріч відбулася у студентів спеціальності «Гірництво» із заступником директора з охорони праці ВП «Шахта «Степова» Андрієм РАДЕМ, до того ж він колишній випускник коледжу. На зустрічі зі студентами п.Андрій розповів про особливості гірничо-геологічних умов шахти, технологічні особливості ведення гірничих робіт, специфіку служби охорони праці на шахті «Степова», рівень оплаті праці на різних технологічних ланках. Наголосив на заходах, які вживаються на шахті з метою зменшення шкідливих та небезпечних факторів. Під час бесіди п.Андрій звернув увагу на необхідність набуття знань в розрізі безпеки праці на підприємствах видобувної галузі під час вивчення спеціальних дисциплін. В межах зустрічі студенти ставили запитання на які отримали вичерпні відповіді. п.Андрій запросив студентів, для проходження практики, обрати саме шахту «Степову».

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування