Зустріч студентів групи 1-ЕРО-21 спеціальності «Гірництво» відбулася з керівниками ШАХТОСПЕЦМОНТАЖНО-НАЛАГОДЖУВАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ»

Адміністрація коледжу та викладачі комісії гірничо-електромеханічних дисциплін тісно співпрацюють з роботодавцями, випускниками з метою побудови успішної моделі підготовки висококваліфікованих фахівців через вибудовування системи соціального партнерства «коледж- роботодавець - студент - органи виконавчої влади» регіоні.

На регулярних зустрічах обговорюються проблеми підготовки висококваліфікованих фахівців. Порушуються питання викладання навчальних дисциплін, актуальність викладання вибіркових дисциплін. Саме така зустріч студентів групи 1-ЕРО-21 спеціальності «Гірництво» відбулася з керівниками ШАХТОСПЕЦМОНТАЖНО-НАЛАГОДЖУВАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ» ДП "Львіввугілля" - Василем Марцинюком та Романом Цюпою, які до речі випускники коледжу.

На зустрічі студентам розповіли про діяльність управління, зауваживши, що там працюють висококваліфіковані спеціалісти і запросили студентів відвідати управління та познайомитись з напрямками його діяльності.