Зустріч із заступником начальника відділу запобігання НС Червоноградське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області

Сьогодні, 23 січня 2024 року, в коледжі фахівець із Цивільного Захисту – Стасюк Л.П. та інженер з Охорони Праці - Царик С.Б. провели зустріч студентів першого курсу груп 1-ГР-23 та 1-ПТБ-23 із заступником начальника відділу запобігання НС Червоноградське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області - Романом Канафоцьким та провідним інспектором ВПР- Ярославом Бартманом.

Під час зустрічі студентів ознайомили з основними правилами безпечної поведінки вдома та громадських місцях. Запрошені фахівці чітко пояснили та продемонстрували молоді основні правила пожежної безпеки в побуті ,зокрема пояснили дії під час евакуації із задимленого приміщення.

Більш детально доповідачі зупинилися на алгоритмі дій під час виявлення підозрілих знахідок та продемонстрували студентам макети вибухонебезпечних предметів. Акцентували увагу на тому, що робити, коли помітив підозрілу знахідку; нагадали про те, що в такому разі необхідно не чіпати її та негайно повідомити про вибухонебезпечний предмет Службу порятунку чи поліцію. Також наводили багато життєвих прикладів, наголошували на особливій пильності студентів в умовах воєнного стану.

Щоб присутні краще засвоїли правила безпеки - студентам вручили тематичні плакати з важливою інформацією про вибухонебезпечні знахідки, пам'ятки про правила поведінки на час небезпеки та сигналів тривоги та інші роздаткові тематичні матеріали, а після завершення розповіді відповіли на запитання студентів.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування