Засідання ОМО філологів

Викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін побували на засіданні ОМО філологів у Львові.

Чудовий відгук - післясмак голови ОМО філологів Львівщини Ірини Дикої:

"Направду, після таких "здибанок"(це я згадала надзвичайну книгу Олі Лаби) - світ іскриться барвами, як на сукенках дівчаток, що демонстрували нам свої фантастичні витвори на подіумі.

Ми почули направду цікаві роздуми про мову, українське словотворення професора Ігоря Ребезнюка - чарівного співака, допитливого мовознавця - і притому - доктора технічних наук!

Ми захоплено слухали "Оповідки з дитинства" Ольги Лаби і впізнавали в них себе і своїх рідних.

Ми були зачаровані багатством пізнавальних, цінних фактів та роздумів із життя величного Івана Франка, які наполегливо досліджувала Анна Омельян у своєму навчально-методичному посібнику "Іван Франко - учений широкого діапазону".

Ми мріємо тепер про наступну зустріч - у селі Криворівні, куди давно хотіли помандрувати і насолодитись цікавими враженнями.

Сердечна подяка від імені всього нашого філологічного братства - Львівському фаховому коледжу індустрії моди - Нелі Дмитрівні, Оксані Любомирівні, Клавдії Іванівні, незрівнянній Юлечці - за високий професіоналізм, любов до дітей і до українських традицій, за теплі спогади про перебування у цьому прегарному навчальному закладі.

Краще не скажеш, ніж відомий нам Юрій Яновський у романі "Майстер корабля":

"Я п'ю за життя. Я п'ю за руки і ноги,за рот і за шлунок.Щоб мій ніс не минав нічого достойного, язик - щоб одночасно встигав смакувати їжу і пропускати слова з горлянки, руки - щоб любили тіло й дерево,тіло й метал. П'ю за болото, через яке бредуть ноги, за всю землю, що чекає ще моїх ніг."