Світ навколо нас

У середу 13 березня 2024 року відбулася ХVI обласна науково-пошукова конференція здобувачів освіти і викладачів закладів фахової передвищої освіти «Світ навколо нас». Захід був організований та проведений Львівським обласним методичним об’єднанням викладачів хімії, біології та екології за підтримки Рада директорів закладів фахової передвищої освіти Львівської області та відбувся у Львівський медичний фаховий коледж «Монада» ЛЬВІВ.

Від нашого закладу у конференції брали участь: викладач-методист Світлана Кулина, викладач хімії Оксана Музика, а також студентка групи 1-ФБС-22 Орися Гаврилюк, яка представила цікаві наукові дослідження на тему: «Мед як біоіндикатор забруднення навколишнього середовища».

Під час виступу, Орися ознайомила присутніх із основними компонентами та фізико-хімічними властивостями меду, підкреслила, що він має широке застосування не лише, як продукт харчування, а й активно використовується в офіційній та народній медицині і наголосила про можливість його використання як сучасного та перспективного напрямку екологічного моніторингу довкілля. Були представлені й результати досліджень, а саме перевірка якості меду за фізико-хімічними показниками (вологості, кислотності, консистенції, кристалізацію) та перевірка меду на «фальсифікат».

"Свято науки" загалом об'єднало усіх небайдужих до проблем у галузі екології, біології. Усі учасники конференції отримали сертифікати за активну участь.

Дякуємо організаторам за проведення заходу та гостинність Львівському медичному фаховому коледжу «Монада»

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування