Пізнавальний квест «BE in our КОЛЕДЖ» для учнів 9 – х класів відразу кількох шкіл Червоноградської громади - Соснівської загальноосвітньої школа I-III ступенів N 14, Соснівської ЗШ І-ІІІ ступенів №7 та Сілецької ЗШ І-ІІІ ст. ім. Івана Климіва-Легенди

Протягом тижня викладачі та студенти коледжу гостинно зустрічали школярів із Червоноградської громади - Соснівської загальноосвітньої школа I-III ступенів N 14, Соснівської ЗШ І-ІІІ ступенів №7 та Сілецької ЗШ І-ІІІ ст. ім. Івана Климіва-Легенди, Гірницької гімназії.

Проходячи квест «BE OUR Коледж», учні завзято та весело змагалися між собою у командах, знайомилися з цікавими локаціями та вправно виконували завдання для того, щоб скласти ключове слово та дізнатися про надзвичайну «родзинку» нашого закладу – ПОЛІГОН.

Підземний гірничий полігон коледжу – унікальна споруда в Україні, в якій можна ознайомитися з усіма технологічними процесами, різноманітним гірничим обладнанням. Збудований у 1974 - 1979 роках, сьогодні залишається єдиним діючим на підконтрольній території України об'єктом такого типу. Це маленька шахта, яка імітує високомеханізовані видобувну і прохідницьку дільниці з відповідною системою підготовчих, очисних виробок і камер, у яких розташоване необхідне гірничотранспортне обладнання, устаткування, засоби автоматизації технологічних процесів з урахуванням місцевих гірничо-геологічних умов.

Усім цим господарством опікується завідуючий лабораторією Варениця Роман Володимирович - людина з великим досвідом роботи на гірничих підприємствах нашого регіону. До речі, Роман Володимирович колишній випускник коледжу і зараз майстерно передає досвід студентам гірничих спеціальностей.

Ось і для учасників квесту він щоразу проводить цікаві та пізнавальні екскурсії.

Дякуємо адміністрації та викладачам Соснівська загальноосвітня школа I-III ступенів N 14, Соснівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів N 7, Сілецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Івана Климіва-Легенди, Гірницька гімназія за спряння у проведенні квесту, а дев’ятикласникам кажемо, що двері коледжу гостинно відчинені для майбутніх студентів.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування