Пізнавальний квест «BE in our КОЛЕДЖ» для учнів 9 – х класів Червоноградської Гімназії №8

Сьогодні знайомитися із коледжем прийшли вихованці Червоноградська Гімназія Вісім

Активно виконуючи різноманітні завдання квесту «BE in our КОЛЕДЖ», на одній із зупинок гімназисти перезавантажилися і розслабилися, адже це локація "ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ". Учнів радо вітала психологиня коледжу Анастасія Панчук.

Спілкування з чуйною, готовою вислухати, підтримати Анастасією Андріївною допомагає студентам нашого закладу адаптуватися до навчання, налагодити стосунки з викладачами та одногрупниками. Кабінет психолога – це безпечний простір, де можна поділитися своїми переживаннями, стабілізувати емоційний стан, відновити ресурси, отримати необхідну підтримку і просто поспілкуватися. Добре слово надзвичайно важливе тим, хто щойно вступив у доросле життя

Дев'ятикласники успішно пройшли всі локації, виконали завдання та склали ключове слово. Нагорода - цікава екскурсія та подарунки на згадку.

Заступник директора з НВР Гапон Оксана Іванівна подякувала за запрошення та організацію квесту для учнів, а ми навзаєм вдячні колективу Червоноградська Гімназія Вісім за реалізацію нашої ідеї.

Далі буде...

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування