Пізнавальний квест «BE in our КОЛЕДЖ» для учнів 9 – х класів Червоноградської Гімназії №5

А квест «BE in our КОЛЕДЖ» триває...

Сьогоднішні учасники, учні Червоноградська гімназія 5 вразили нас своєю відкритістю, активністю та позитивом. Найкращою локацією вони обрали СПОРТИВНУ.

Фізична культура і спорт - надзвичайно важливі для молодого покоління, адже це не лише ефективний спосіб покращення здоров'я, а й джерело неймовірних вражень та емоцій. Фізичне виховання в коледжі реалізується цикловою комісією через фізичну підготовку, спортивні тренування, самостійні заняття та участь у масових фізкультурно-оздоровчих заходах.. Студенти постійно представляють коледж на обласних змаганнях з різних видів спорту та виборюють призові місця. Спорт займає особливе місце у навчально – виховному процесі, адже для майбутнього розвитку України потрібні високоосвічені, етично і фізично здорові, духовно багаті, мобільні, динамічні, креативні спеціалісти.

Активні, жваві, завзяті, готові до пригод гімназисти виконували веселі руханки, які пропонували їм студентки Недашковська Ірина, Іванчук Вероніка, Водецька Христина та викладачі фізичного виховання Ковалишин Г.М. та Ткаченко З.В.

«Весело, драйвово і музично!» - так охарактеризували учасники квесту цю локацію.

А ми щиро дякуємо класним керівникам та адміністрації Червоноградській гімназії 5 за чудових учнів.

Бажаємо дев'ятикласникам зробити правильний вибір, обираючи майбутню професію!

Далі буде...

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування