Пізнавальний квест «BE in our КОЛЕДЖ» для учнів 9 – х класів Червоноградської Гімназії №4

Сьогоднішніми учасниками квесту «BE in our КОЛЕДЖ» стали вихованці Гімназія 4.

Особливий інтерес у них викликала локація ТЕХНІЧНА. Її презентувала циклова комісія гірничо-електромеханічних дисциплін.

Згуртований колектив працює на високому рівні, виховуючи конкурентоспроможних фахівців у галузі «Гірництво». Ця комісія функціонує вже більше 50 років – з дня заснування нашого закладу. Особливістю є і те, що більшість викладачів у різний час навчалися тут.

Викладачі Кулина С.Л., Бабій Ю.В., Романчук М.І, Гавалко О.М., Варениця Р.В. під час квесту зосереджують увагу юних гостей на колекції мінералів та гірських порід, демонструють різноманітні прилади та принципи роботи гірничого обладнання.

Звертають увагу на те, що без Гірництва не можуть існувати такі види промисловості, як хімічна, металургійна, будівельна та ін.

Щоразу наголошують, що цього року в коледжі планується відкриття перспективної спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» та нових освітньо - професійних програм з підготовки фахівців – «Охорона праці», «Геотехнології», «Буріння свердловин».

Традиційно зустріч учнів закінчилася знайомством із адміністрацією – в.о.директора коледжу Якубовською О.Б та заступником директора з навчальної роботи Романчуком С.С., які запросили дев’ятикласників на День відкритих дверей, що відбудеться 25.02.2024 р. о 13год та вручили символічні подарунки.

Щиро вдячні класним керівникам та керівництву Гімназія #4 Червоноградської міської ради.

Далі буде…

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування