"Мейкерство, інновації та підприємництво у Червоноградському мікрорегіоні"

08 – 09 лютого 2024 року студенти та працівники коледжу взяли участь в унікальному заході "Мейкерство, інновації та підприємництво у Червоноградському мікрорегіоні"

Учора учасники дійства побували на форумі, а сьогодні долучилися до хакатону, який проходив у нашому навчальному закладі. Зокрема, працювали над різноманітними бізнес – ідеями: із 13 запропонованих - 3 проєкти презентували студенти коледжу.

Ідею створення власного магазину якісного одягу представили Петрик Анна та Гнідець Анастасія (гр. 1 – ПТБ -23) під керівництвом Остапа Бачинського - директора консалтингової компанії "Інтерселіка консалтинг", експерта з продажів та розвитку бізнесу, USD, співвласника ІТ-академії "Джун" та "Української школи інвестицій", організатора Lviv Invest Forum.

Студентка першого курсу Сидорук Анна (гр. 1 – ФБС -23) займається виготовленням унікальних виробів із полімерної глини. ЇЇ витвори оригінальні та естетично довершенні. Ідею створити «Студію декору з полімерної глини « ANNA»» підтримали і допомогли у написанні бізнес – плану Тітаренко Марина, власиця майстерні "Дивна птаха" та Петухова Інеса - співвласниця компанії ITARA - майстерня волоського горіха.

Студенти гр. 1- ІПЗ -20 Водолаженко В, Соловко Д, Стариченко В, Момоток М., Возьний С. разом із Левшенюком Володимиром - співзасновником і директором науково-виробничого підприємства "ЮАЛАБС" презентували соціальний бізнес – проєкт для творчої молоді.

Завершуючи захід, Якубовська Олеся Богданівна, в.о. директора коледжу, відзначила, що усі ідеї цікаві і креативні, подякувала учасникам та побажала якнайшвидшої реалізації усіх задумів. Нехай з допомогою порад професіоналів, вони зможуть втілитися і давати дохід, адже ніщо не зможе зупинити ідею, час якої настав.

Цей захід реалізовано за сприяння Федерального міністерства економіки і захисту клімату Німеччини (BMWK) та Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у межах проєкту «Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України»

Щира подяка за організацію та проведення Форуму та Хакатону Tech StartUp School у Червоноградському мікрорегіоні та Юрію Бабію, який модерував їх.

GIZ Ukraine

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування