Лекція-екскурсія з навчальної дисципліни «Гірнича механіка» на ВП Шахта «Червоноградська» ДП Львіввугілля

Якісна підготовка фахівців гірничих спеціальностей не можлива без тісної співпраці зі стейкхолдерами, завдяки яким студенти мають можливість отримати не лише теоретичні знання, але й практичні навички. Активна взаємодія виробничників та викладачів завжди направлена на покращення якості навчального процесу.

Саме в рамках такої співпраці для студентів ІІІ курсу спеціальності 184 «Гірництво» була проведена лекція-екскурсія з навчальної дисципліни «Гірнича механіка» на ВП Шахта «Червоноградська» ДП "Львіввугілля", яку провели викладачі Yura Babiy (Бабій Юрій), Кулина Світлана та начальник дільниці підйому Олег Зіновійович Строїд.

Завдяки змістовній розповіді п. Олега студенти отримали багато цікавих практичних порад. Також студенти ознайомилися з іншими стаціонарними установками шахти - роботою вентиляторів головного провітрювання. В диспетчерскій шахти ознайомилися з функцонуванням системи диспетчерського контролю на шахті.

Окрема подяка головному інженеру шахти Василю Михайловичу Майдюку за підримку усіх ініціатив та тісну взаємо працю з коледжем.

Після таких лекцій, студенти стають ближчі до розуміння виробничих процесів і бачать на власні очі, що їх чекає на першій виробничій практиці яка розпочнеться на при кінці квітня.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування