День відкритих дверей 2024

Сьогодні відбувся День відритих дверей - захід, що продемонстрував особливості навчання в Червоноградському гірничо – економічному фаховому коледжі. Абітурієнти та їхні батьки мали змогу познайомитися з усіма спеціальностями та освітньо-професійними програмами, які вивчають студенти, а також з новинками, які вперше представлені для вибору майбутніх здобувачів фахової передвищої освіти.

Зустріч розпочалася вступним словом в.о. директора Якубовської Олесі Богданівни та нагородженням студента групи 1-ІПЗ-20 Водолаженка Владислава за перемогу в конкурсі з розробки логотипа та гасла для коледжу - «Створи власну історію успіху».

Майбутні студенти та їхні батьки мали можливість оглянути матеріально-технічну базу, оцінити рівень обладнання та умови для навчання.

Щоб допомогти правильно обрати майбутню спеціальність, практичний психолог Панчук Анастасія запропонувала тест. Відповідаючи на запитання, дев’ятикласники визначали нахили до того чи іншого виду діяльності, який їм найбільше підходить. Окрім цього, для абітуріантів була проведена інтерактивна сесія з управління стресом, що є надзвичайно важливо в наш час.

Цікавою та пізнавальною для гостей була екскурсія в навчальний підземний полігон, де вони змогли наочно побачити процеси та умови роботи, пов'язані з гірничими професіями.

Дуже хочемо, щоб День відкритих дверей у Червоноградському гірничо-економічному фаховому коледжі запам’ятався відкритістю та дружною атмосферою, яку створили адміністрація, працівники та студенти коледжу.

З нетерпінням чекаємо на майбутніх студентів, мріємо разом творити нову історію успіху!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування